Nieuws

De Speeltuinen gaan (voorzichtig) weer open!

In de week vanaf maandag 4 mei zullen de speeltuinen van IJsselmonde en Lombardijen één voor één weer open gaan, onder bepaalde voorwaarden. Zo zal er een maximum gelden van 20 aanwezige kinderen op alle speeltuinen. Per kind mag 1 ouder/verzorger aanwezig zijn.  Om dit mogelijk te maken vragen wij u om uw speeltuinbezoek te reserveren.

Wanneer de speeltuin die u wilt bezoeken precies open gaat, met welke openingstijden en hoe u uw bezoek kunt reserveren, wordt bekend gemaakt via deze website en via de Facebook pagina’s van de speeltuinen. Links naar de verschillende Facebook pagina’s vindt u onderaan deze pagina.

Tijdens het bezoek aan de speeltuinen houden alle volwassenen anderhalve meter afstand van elkaar, inclusief onze eigen vrijwilligers. Er zullen gescheiden plekken met zitplaatsen zijn om dit makkelijker te maken. Daarnaast houdt iedereen zich aan de richtlijnen van het RIVM, zoals regelmatig en goed handen wassen en het regelmatig schoonmaken van de speeltoestellen en de toiletten. Het speeltuingebouw blijft voorlopig op alle speeltuinen gesloten, met uitzondering van de toiletvoorzieningen.

Aanstaande maandag 4 mei maken wij via deze website bekend welke speeltuin(en) als eerste hun poort zullen openen. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt zullen we dat hier publiceren. Houd ons dus in de gaten!